Dezvoltare Magazin Online

Soluţii profesionale de e-commerce (comert electronic) pentru afacerea ta. Echipa noastra va oferă solutia completă pentru a deţine un magazin online de succes!

Dezvoltăm magazine online pentru orice tip de firme, mici sau mari. Ne ocupam de promovarea magazinului si garantam vănzări maxime in termen foarte scurt.

Platforme Puternice.

Lucrăm cu platforme puternice si avansate cum ar fii Magento, Prestahop, Opencart, Woocommerce, osCommerce, Shopify.

Design Modern si Professionist.

Magazin-ul tău va avea un design unic, modern si usor de navigat pentru vizitatori.

Metoda de plata nelimitate.

Puteţi integra foarte usor orice metoda de plata cum ar fii Paypal, plata cu cardul, transfer bancar, Skrill, Bitcoin etc.

Produse/Categorii Nelimitate.

Platformele cu care lucram vă ofera posibilitatea de a adauga produse, categorii, tag-uri nelimitate fara niciun cost suplimentar.

Responsive Design

Orice proiect realizat de noi este adaptat 100% pentru toate dispozitivele (smartphone, tablete, Smart TV, console) fără niciun cost suplimentar. La cerere se pot dezvolta site-uri mobile dedicate acestor dispozitive.

70% din vizitatori folosesc un smartphone

27% din vizitatori folosesc o tableta

3% din vizitatori folosesc un Smart TV

"Telefoanele schimbă lumea. Astăzi, toți au smartphone-uri cu ei, comunicând în mod constant și căutând informații. În multe țări, numărul de smartphone-uri a depășit numărul de computere personale; Având un site web mobil, a devenit o parte critică a prezenței online" - Google

Solicită o ofertă gratuită, primesti răspuns în maxim 2 ore.

Contacteză-ne